MOMENTEEL ALLEEN ONLINE TE BESTELLEN VIA BOL.COM
Alışveriş kartı 0

SELINBEAUTY NEW ARRIVALS

SelinBeauty heeft 2 mascara's ontwikkeld.

De 1e is de Bengal mascara;

Bengal is een relatief nieuw kattenras dat het uiterlijk heeft van een wilde kat en het karakter van een gedomesticeerde. De ogen zijn groot en amandelvormig. Rond de ogen zitten duidelijke mascara lijnen.

SelinBeauty Bengal Lift Mascara is een mascara die zorgt voor intens zwarte, megalange en gedefineerde wimpers. Deze geeft, dmv. de speciale borstel, een volle wimper en je geeft ze ook nog een mooie krul. Dus volume en krul in-een! In tegenstelling tot andere mascaraborstels omhult het baanbrekende smalle borsteltje van deze mascara alle wimperhaartjes vanaf de wortels tot de punt en zorgt daarmee voor een prachtig verlengend effect en een vollere wimperlijn.

Kleur: Zwart

 

De 2e mascara is de Boombay 

Een mascara voor een volumineuze, mysterieuze en gedurfde blik, in slechts één beweging.

De Boombay staat bekend als de zwarte panter. Deze kat heeft een glanzende vacht en heeft zeer opvallende ogen. 

De mascara is perfect voor gelifte en verspreide wimpers. Het mascaraborsteltje van SelinBeauty Boomay separeert jouw wimpers op een geweldige wijze waardoor elk wimpertje wordt omhult door de extra zwarte mascaraformule. Het borsteltje bereikt zelfs de kleinste en kortste wimperhaartjes. De mascaraformule is lekker zacht en extra zwart. Creëer een intense, donkere, open blik voor een mooie oogopslag! 

Kleur: Zwart

SelinBeauty introduceert de Highlighting So High & So Shine

So High

Verlicht uw huid met de SelinBeauty So High Highlighting Powder met een stralende glans. Deze poeder textuur perfectioneert de huid met stralende glanskracht. De kleur versmelt met de huid voor een gelijkmatige, gewichtloze en pure afwerking. Parelachtige, glinsterende pigmenten garanderen een levensechte kleur en uitstraling op de huid.

Door gebruik te maken van highlighters maak je je huid egaal en geef je je teint een boost. Met de So High highlighting laat je je gezicht stralen en krijg je gemakkelijk een gezonde, frisse glow look.

Gebruik de So High op de wangen, onder de ogen, lippen of als finishing touch over het hele gezicht. De zones waarop een highlighter hoofdzakelijk wordt gebruikt.

  • De neusrug, van boven naar beneden, om de neus smaller te doen lijken;
  • De jukbeenderen zelf;
  • De kin, met een lichte sluier van make-up;
  • De onderkant van de wenkbrauwboog.
  • De lippen

SelinBeauty So Shine

SelinBeauty So Shine is een highlighter die de teint op transparante wijze oplicht. De ultrafijne crème-poedertextuur weerspiegelt het licht in talloze goudkleurige variaties. Deze poeder textuur perfectioneert de huid met stralende glanskracht. De kleur versmelt met de huid voor een gelijkmatige, gewichtloze en pure afwerking.

Door gebruik te maken van highlighters maak je je huid egaal en geef je je teint een boost. Met de So Shine highlighting laat je je gezicht stralen en krijg je gemakkelijk een gezonde, frisse glow look.

SelinBeauty Matte Liquid Lipsticks

SelinBeauty introduceert nieuwe kleuren lipsticks met ultra matte finish! Deze collectie bestaat uit 9 matte lipsticks met bijpassende lippotloden!


Daha eski gönderi